Choď na obsah Choď na menu
 


Bayern Mníchov si vybrali vedenie z tímu

Podľa správ, Po tréningu Bayernu Mníchov Heyncke odišiel, 66-ročný Lacné Futbalove Dresy Bayern Mníchov profesor Hermann, Taktiež sa rozhodlo ukončiť tréningovú kariéru, Formálny odchod do dôchodku.

V rozhovore, Herman povedal: "Som starý, Choď domov, pripravený na odchod do dôchodku. " Po odchode do dôchodku sa Hermann vráti domov, aby sa postaral o svoje vnúčatá. A už nebude slúžiť ako pomocný tréner pre iné kluby. Tam boli správy predtým, Hermann bude aj naďalej zostať v Bayernu, Asistent trénera Kovacs. Avšak po posúdení, Hermann sa rozhodol odísť.

Hermann dvakrát pôsobil ako asistenčný tréner Bayernu v Mníchove. 2011-2013 Herman as Heynckes 'pravú ruku, Pomôžte nám Bayern Mníchov v trojročnej korune v roku 2013. Potom odišiel do Düsseldorfu ako asistenta trénera. V októbri minulého roka vyšiel Heynckes. Prvou požiadavkou musí byť návrat k Hermannovi, Pokračovať v jeho pôsobení ako asistenta trénera, Dresy Bayern Munich tiež zaplatil Düsseldorfu 2 milióny eur ako náhradu na požiadanie. Zaviesť Hermann späť do Bayernu.