Choď na obsah Choď na menu
 


Som veľmi optimistický v súvislosti s týmito piatimi tímami ktoré vyhrali majstrovstvá

Hoci Ibrahimovic nebol vybraný pre švédske majstrovstvá sveta, Avšak, ako veľká party pre fanúšikov sveta, Lacné Futbalove Dresy Ibrahimovič určite nie chýba. Cestuje do Ruska, aby sa zúčastnil sponzorských podujatí. Nedávno Ibrahimovič prijal rozhovor s oficiálnou webovou stránkou FIFA. Hovoril o svojich názoroch a predpovediach na tomto majstrovstvách sveta.

Ibrahimovic povedal: "Je zrejmé, Nehrajem za národný tím na tomto majstrovstvách sveta. Ako som povedal pred štyrmi rokmi, Opakujem, Nie môj svetový pohár nestojí za to vidieť. Naozaj si to myslím. Ale stále sa objavujem na majstrovstvách sveta. Budem sa tešiť zo Svetového pohára. "

A pokiaľ ide o popularitu majstrovstiev sveta, Ibrahimovic povedal: "Myslím, že Brazília, Španielsko a Nemecko sú populárne, Samozrejme, musím tiež povedať, že je moja vlasť, Švédsko. Argentína je tiež horúca, Aj keď tvrdia, že Argentína nie je veľká vec, Ale Dresy Argentína je veľmi silná. Bohužiaľ, Spojené štáty sa nedostali do majstrovstiev sveta. Teraz hrám futbal v tejto krajine. Tiež ich podporujem. "