Choď na obsah Choď na menu
 


Klopp mi pomáha poraziť ľudí ktorí ma podceňujú

Od svojho prechodu na Lacné Futbalove Dresy Liverpool vlani v lete, Andrew - Robertson postupne získal oporu v tíme, A preukázal svoju schopnosť v súťaži. Jeho tvrdo pracujúci postoj bol jednomyseľne schválený fanúšikmi Liverpoolu. Nedávno tento obžalovaný v Liverpoole prijal exkluzívny rozhovor s médiami. Pripomínajúc cestu, ktorú moja kariéra urobila.

" Hlavný tréner úprimne komunikoval so mnou do hĺbky. Vysvetlite mi, kam chce, aby som zlepšil. Myslí si, že stále potrebujem viac času na zlepšenie. Klop vedel, že moja situácia je veľmi ťažká Povedal, že neradi hovorí určitému hráčovi, že nie je v zozname tímov. Po tomto rozhovore medzi srdcom a srdcom, Cítim sa oveľa lepšie. "

Po Liverpoľovej 3-3 remíze proti Arsenalu, Neville zaradil Robertsona do zoznamu ohromujúcich hráčov. Myslí si, že sa stane krátkym tímom tímu vo veľkých hrách: " Nemôžete dovoliť, aby títo hráči hrávali proti Barcelone a Realu Madrid. Musia byť vylúčení zo zostavy tímu Dresy Liverpool. Ale chcem preukázať tým, ktorí ma podceňujú, Dajte im vedieť, že sa mýlia. Vždy sa chcete stať hrdí na srdcia fanúšikov Liverpoolu a rodinných príslušníkov. Ale tí, ktorí sa na vás pozerajú, vám dávajú najväčšiu motiváciu. Som veľmi dobrý pri riešení tejto situácie. Sú presvedčení, že budú hrať pre Liverpoolský tím a preukážu svoju silu v hlavných súťažiach. "