Choď na obsah Choď na menu
 


Chelsea je legendárny strach z Premiership

Podľa správ, aj keď Aston Villa nakoniec vzrástla, Kapitán John Terry bude naďalej zvažovať odchod tímu do Super League alebo do Spojených štátov. 37-ročný bývalý kapitán Anglicka a Lacné Futbalove Dresy Chelsea, Teraz viedol Aston Villa do finále majstrovstiev sveta v mistrovstve Veľkej Británie. Bojujú s Fulhamom vo Wembley na poslednom lístku Premier League 27. mája.

John Terry odohral 32 tímov v tejto sezóne. Výkonnosť je stabilná a výnimočná. V poslednej dobe tím pripravil pre ňu zmluvu o obnovení na jeden rok. Avšak, podľa správ, Bez ohľadu na to, či Vera upgraduje, Terry najskôr odstráni zmluvu, Doprajte svoju rodinu na dovolenku v Portugalsku. Počas tejto doby starostlivo zváži svoje rozhodnutie.

Pred vstupom do spoločnosti Vera, Tam bolo niekoľko tímov Premier League, ktorí pozvali kapitána Dresy Chelsea. Ale Terry nie je ochotný čeliť Chelseovej voľbe britskej koruny. Existuje špekulácia, že Terryho myšlienka sa nezmenila, Ak Vera nakoniec upgraduje, Chelsea Terry za vysoké mzdy a emocionálne faktory, Je veľmi pravdepodobné, že odíde Vera, aby hral v Superligi alebo v Spojených štátoch.