Choď na obsah Choď na menu
 


Bitka Real Madrid v Paríži odsúdi Bell život a smrť

Real Madrid veľká hra z Paríža sa chystá začať, Či môže byť Bell spustený alebo neznámy. Pre Real Madrid je to doteraz najdôležitejší zápas, Ak sa veľký Paríž obrátil, To znamená, že Zidaneho tím bude v tejto sezóne prázdny, Rovnako ako 2 mesiace vopred na ukončenie sezóny. Prvý zápas proti Paríži Saint-Germain, Lacné Futbalove Dresy Bell bol vylúčený z štartovej línie hry, Isco zastáva svoju pozíciu. Podľa výsledku súťaže, Táto formačná čata nie je zlá, Keďže strelec Real Madrid bol posilnený, Vyhral tiež víťazstvo 3: 1.

Ak Zidane zopakoval aj taktiky prvého kola v druhom kole, Ten zvon bude veľmi zranený. Bell sa pripojil k Real Madrid je schopný hrať túto ťažkú hru, Preto, ak naďalej stráca prvé kolo druhej etapy Grand Paríža, Toto leto sa bude snažiť opustiť Bernabeu.

Španielske médiá si myslia, Pre druhé kolo veľkého parížskeho zápasu, Dresy Real Madrid Bell sa môže stať zlomom svojej kariéry. V prvej etape Realu Madrid, Sedel na lavičke, Ak v utorok opäť hrá na lavičke, Real Madrid Zinedine Zidane rozhodnutie môže vyvolať Bell.